lørdag 29. august 2009

Nyyydelig 5 (7) retters på restaurant Eik


I går var vi på Restaurant Eik igjen! Maten var nyyydelig. Vi hadde en 5-retters med tilhørende vinmeny, eller det ble en 7 retters pga de to ekstra mellomrettene :)

Her er et lite bilde av første rett!





Dette spiste vi:

høstens sopp
- steinsoppsuppe, marinerte kantareller på toast og tempurastekt fåresopp fulgt av frisk salat, coppaskinke, persillemajones og baconolje

lettbakt sjøørret
-hvitløksstekt boc choi, granatepler og mango, sprø cassavarot, gulrot-ingefærpuré, teriyaki-nøttesmør og korianderskum

andelårconfit
-norske bønner med salvie, portvinssyltet rødløk, persillerotpuré, solbærsjy

ukens utvalgte oster

melkesjokolade mousse
- på crispy bunn, vaniljeglaserte plommer, kardemommeis, friske bær, plommesaus





Og dette drakk vi:

Les Tortues 2007
Colombard - Sauvignon, Gasgogne, Frankrike

Riesling 2006
Weingut Franz Kunstler, Rheingau, Tyskland

Selvapiana 2006
Chianti Rosina, Toscana, Toscana, Italia

Madeira Veramar
Boal Reserva, Barbeito

Moscato d'Asti 2007
Piemonte, Toso, Italia

(Andelårconfit)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar