Her er et lite bilde av første rett!
Dette spiste vi:
høstens sopp
- steinsoppsuppe, marinerte kantareller på toast og tempurastekt fåresopp fulgt av frisk salat, coppaskinke, persillemajones og baconolje
lettbakt sjøørret
-hvitløksstekt boc choi, granatepler og mango, sprø cassavarot, gulrot-ingefærpuré, teriyaki-nøttesmør og korianderskum
andelårconfit
-norske bønner med salvie, portvinssyltet rødløk, persillerotpuré, solbærsjy
ukens utvalgte oster
melkesjokolade mousse
- på crispy bunn, vaniljeglaserte plommer, kardemommeis, friske bær, plommesaus
Og dette drakk vi:
Les Tortues 2007
Colombard - Sauvignon, Gasgogne, Frankrike
Riesling 2006
Weingut Franz Kunstler, Rheingau, Tyskland
Selvapiana 2006
Chianti Rosina, Toscana, Toscana, Italia
Madeira Veramar
Boal Reserva, Barbeito
Moscato d'Asti 2007
Piemonte, Toso, Italia
(Andelårconfit)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar